U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8520 Kuurne

Omschrijving

Reeds gerenoveerde woning met tuin, inpandige garage en 3 slaapkamers te Kuurne.

Reeds gerenoveerde woning met tuin, inpandige garage en 3 slaapkamers te Kuurne.

Welkom in Nieuwenhuyse 44! Een straat goed gekend aan het “sportpark” met recht voor de woning een zeer ruime parking. Altijd handig. Op deze woning zijn er alvast 2 parkeerplaatsen voorzien en een eigen inpandige garage.

Lichtrijke inkom met apart toilet en trap naar het verdiep. De leefruimte is opzich ook zeer lichtrijke plaatse met aan de achterzijde een zeer groot raampartij. Optimaal zicht over terras en tuin. De leefruimte heeft een haardvoorziening (met eventueel gasaansluiting) en is ruim geheel. Aansluitend is er een ruime leefkeuken. Door een recent uitbouw is dit wel degelijk een keuken met alle troeven: zicht op terras, tuin, leefruimte en nabij garage en kelder.

Het verdiep bevat 2 ruime slaapkamers en 1 kamer die momenteel dienst doet als bureau ruimte. Verder is er ook nog een apart was- en droogkast kamertje. Op het verdiep is er ook een badkamer gemaakt. Douche, wastafel en ligbad zijn voorzien.
De tuin bevat een groot terras, is omheind, er is een betonvloer voorzien voor een bijkomend terras en achteraan is er nog een praktisch tuinhuis voorzien.

PLUSPUNTEN:
+ zonnepanelen aanwezig
+ ruime zolder aanwezig
+ LIGGING LIGGING LIGGING


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman