U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8520 Kuurne

Omschrijving

Opbrengsteigendom te Kuurne: handelsgelijkvloers en 2 appartementen.

Opbrengsteigendom te Kuurne: handelsgelijkvloers en 2 appartementen.
Deze eigendom is gelegen in het centrum van Kuurne en bestaat uit 3 afzonderlijke entiteiten:
Handelsruimte
Is momenteel verhuurd door een goed draaiende broodjeszaak. Hier is aan de voorzijde de handelsruimte, keuken, toiletten,.. Achteraan zijn er 2 grote stockageplaatsen. Diverse mogelijkheden mogelijk.
Appartement 38
Deze is deels boven de broodjeszaak gelegen, aan de rechterzijde (kijkend naar de eigendom) Deze is momenteel verhuurd aan een stabiele huurder die graag geruime tijd zou blijven wonen. Het betreft een appartement met leefruimte, open keuken, kleine badkamer, 2 slaapkamers op het verdiep (in het dak)kelder en eigen inkom.
Appartement 42
Dit is een bijzonder ruim appartement! Deze staat leeg en is niet verhuurd. Aparte inkom met berging, leefruimte aan de straatzijde, leefkeuken, apart toilet (vernieuwde CV ketel op gas), 2 slaapkamers, sas, bureau/slk en deur naar het terras. Deze is momenteel gemeenschappelijk met het andere appartement. Leuke troef: Dit appartement is volledig voorzien van zolder. Diverse mogelijkheden!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman