U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8520 Kuurne

Omschrijving

Welkom in de Seizoenwijk!

Deze ruime woning in de Seizoenwijk staat te koop. Bent u op zoek naar een woning met logische indeling op een rustige locatie te Kuurne? Lees dan zeker even verder!

Sta mij toe u eens mee te nemen door deze woning;
Bij het binnenkomen in de inkomhal vinden we een apart gastentoilet alsook de trap naar het eerste verdiep. Lopen we door de inkomhal komen we terecht in de lichtrijke, L-vormige leefruimte. Van hieruit kunnen we de uitgeruste keuken betreden met uitzicht op en toegang naar de tuin.
Op het eerste verdiep vinden we maar liefst 4 volwaardige slaapkamers en een badkamer.
Daarnaast is nog een uitschuifbare zoldertrap naar de geïsoleerde zolder.
Bovendien is ook een inpandige garage voorzien met sectionale poort en voorzieningen voor wasmachine en dergelijke, deze is toegankelijk via de keuken.

Wenst u meer info of een bezoekje? Aarzel dan niet ons te contacteren!


Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman