U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8520 Kuurne

Omschrijving

Woning met 3 slaapkamers en garage te koop in Kuurne!

Woning met 3 slaapkamers en garage te koop in Kuurne!

Bij het binnengaan van de woning kom je in de leefruimte en aansluitend de lichtrijke keuken met ingebouwde toestellen. Als je hier doorloopt kom je in de berging en badkamer met douche en lavabo. Er is hier ook aansluiting voor een wasmachine.

Naast de voordeur is er nog een extra deur die je kan gebruiken om met de fiets binnen te gaan. Op de rechterkant in deze gang is er ook een toilet. Er is een droge kelder aanwezig die je kan gebruiken als opbergruimte.

Op het eerste verdiep zijn er 3 slaapkamers aanwezig. Daarnaast is er ook een vaste trap naar de zolder waar het dak volledig geïsoleerd is.

Bij de woning zijn er 2 garages aanwezig. Eén van de garages is bereikbaar via een weg aan de achterkant van de woning. De andere garage bevindt zich vlak naast de woning en heeft een elektrische poort. Er is ook een grote tuin aanwezig.

Er is een mogelijkheid om de woning en de bouwgrond te samen aan te kopen voor € 300.000.
Het huis en de bouwgrond kunnen ook apart aangekocht worden.

PLUSPUNTEN
+ Uitweg vanachteren
+ Dakisolatie
+ Goed onderhouden

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman