U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8520 Kuurne

Omschrijving

Ruime woning met 4 slaapkamers, garage en grote tuin te koop!

Ruime woning met 4 slaapkamers, garage en grote tuin te koop!
Dit is een vanafprijs van 325.000, ieder hoger voorstel wordt voorgelegd aan de eigenaar ter goedkeuring.

Deze ruime woning in Kuurne is een perfecte keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en voldoende ruimte. Met zijn 4 slaapkamers, garage en grote tuin, biedt deze woning alle nodige voorzieningen om een aangenaam thuis te creëren.

Gebouwd in 1975, heeft deze woning een solide en tijdloze uitstraling. Met een perceeloppervlakte van 874 vierkante meter is er voldoende ruimte voor kinderen om te spelen en voor tuinliefhebbers om hun groene vingers te laten werken. De tuin is zuidelijk georiënteerd, waardoor je kunt genieten van veel zonlicht en warmte gedurende de dag.

De woning beschikt over een garage, wat een groot pluspunt is voor gezinnen met meerdere voertuigen of voor mensen die behoefte hebben aan extra opslagruimte. Het biedt ook de mogelijkheid om de garage om te bouwen tot een hobbyruimte of een extra slaapkamer, afhankelijk van de behoeften van de bewoners.

Met 4 slaapkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin. Elke kamer is ruim en licht, waardoor er voldoende mogelijkheden zijn om ze naar eigen smaak in te richten. Daarnaast is er ook een badkamer aanwezig, wat zorgt voor extra comfort en gemak.

Het EPC (Energieprestatiecertificaat) van deze woning is 853, wat betekent dat er nog enige verbeteringen kunnen worden aangebracht op het gebied van energiezuinigheid. Het energielabel is F, wat aangeeft dat er potentieel is om de energie-efficiëntie van de woning te verbeteren.

Kortom, deze woning in Kuurne biedt veel potentieel en mogelijkheden. Met zijn ruime indeling, grote tuin en garage, is het een ideale keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele en functionele woning.

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman