U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8520 Kuurne

Omschrijving

Woning met 2 bijgebouwen op handige locatie te Kuurne

Welkom in de Kattestraat 222 te Kuurne. Deze gezellige woning bevindt zich op wandelafstand van centrum Kuurne en heeft heel wat te bieden! Op een perceel van 261m² vinden we een woning met 3 slaapkamers, ruime leefruimte, garage, studio op 2e verdiep, binnenkoer met 2 bijgebouwen en een tuin.

Indeling is als volgt. We komen binnen in de inkomhal die toegang geeft tot de garage, leefruimte, klein salon en kelder. De lichtrijke leefruimte met dakkoepel geeft uit op de keuken en op het binnenplein met maar liefst twee bijgebouwen. Tenslotte hebben we nog de gezellig, omheinde tuin.

Het eerste verdiep bevat 2 slaapkamers en een badkamer. Dit verdiep is momenteel opgedaan als studio. Een van de slaapkamers is licht omgebouwd tot keuken.

Op het tweede verdiep hebben we nog een 3e slaapkamer.

Kortom, dit is een woning met veel potentieel. Door de vele bijgebouwen zijn verschillende renovatie-opties mogelijk. Plan gerust een bezoek in om de mogelijkheden samen te bekijken.

TROEVEN:
- Kelder
- Veel ruimte achteraan de woning
- 2 bijgebouwen
- Mobiscore 8,4
- Studio onmiddellijk bewoonbaar


Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem dan vrijblijvend contact op met norman@vastgoednorman.be of bel naar 0479/40.24.84!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman