U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8520 Kuurne

Omschrijving

OPENDEUR OP 6/07 VAN 11U TOT 12U

OPENDEUR OP 6/07 VAN 11U TOT 12U

Zeer ruime woning met 218 bew. opp. in een werkelijke nieuwstaat!

Gecombineerd met een zuid-westelijk gerichte tuin, zonnepanelen, airco, grote garage en open zolderverdiep met vaste trap zijn alvast enkele troeven.

Inkom met aparte bergruimte voor was en droogkast, apart toilet, grote garage (auto + fietsen en rekken) en doorgang via een zwart glazen deur naar de leefruimte. Deze is op zijn beurt zeer lichtrijk door de grote raampartijen en vooral ruim. Een open keuken maakt dit verhaal natuurlijk af. Dit is geen standaard keuken maar wel degelijk een keuken met een enorme up-grade. Vele kasten, kwaliteitstoestellen, directe verlichting,..

Het verdiep bevat 3 zeer, maar dan ook zeer ruime kamers. Ene is zelfs zo groot dat deze zeker kan opgesplitst worden. Verder is er terug een spacieuse badkamer met inloopdouche, wastafel, toilet en voldoende ruimte.

Een vaste trap brengt ons naar het zolder verdiep. Betonstructuur, veluxen, isolatie en elektriciteit zijn al voorzien. Aan u om deze verder in te delen!

De tuin heeft een groot terras en is volledig omheind.

PLUSPUNTEN:
+ 218 m² bew opp
+ 4/5 slaapkamers zeker mogelijk (eventueel meer)
+ EPC A


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman