U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8520 Kuurne

Omschrijving

Volledig gerenoveerde woning gelegen in centrum Kuurne!

Volledig gerenoveerde woning gelegen in centrum Kuurne!

Bij het binnengaan van de woning kom je in de prachtige inkomhal die je leidt naar de lichtrijke leefruimte en keuken. Bij het betreden van de leefruimte heb je prachtig zicht op de tuin, de open haard is behouden voor sfeer en gezelligheid. Als je doorloopt kom je in de ruime keuken terecht met keukeneiland. Alle nodige toestellen zijn hier aanwezig. Aansluitend is er een apart gastentoilet en een ruime berging. Vanuit de keuken heb je toegang tot de zuid gerichte tuin. Er is naast de woning een inpandige garage aanwezig.

Op het eerste verdiep bevinden zich 3 slaapkamers, een badkamer met douche en lavabo, een bureauruimte en een apart toilet. Op het tweede verdiep bevindt zich de masterbedroom met ingebouwde kasten en aansluitend een ruime badkamer met ligbad, dubbele lavabo, douche en toilet. Er is ook nog een ruime zolderkamer aanwezig.

Deze woning combineert modern comfort met een warme, gezellige uitstraling en biedt voldoende ruimte voor een gezin. Dankzij de centrale ligging in Kuurne zijn winkels, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand te bereiken. Mis deze unieke kans niet en plan vandaag nog je bezoek!

Voor 11/07 om 18u verwachten we van alle kandidaten hun voorstel op deze woning. Kort erna neemt de eigenaar zijn beslissing.

PLUSPUNTEN:
+ Volledig gerenoveerd
+ 4 slaapkamers
+ centrum ligging


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman