U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8800 Roeselare

Omschrijving

Villa met 4 slaapkamers en grote tuin te koop in Roeselare!

Villa met 4 slaapkamers en grote tuin te koop in Roeselare!

Sta mij toe u eens mee te nemen door de woning;
Bij het binnenkomen in de inkomhal vinden we meteen een apart gastentoilet en een handige vestiairekast. Er is ook een gelijkvloers bureau in de inkom voorzien. Eens door de inkomhal komen we terecht in de leefruimte met zithoek en eetplaats, dankzij de raampartijen langs beide kanten beschikken we over een lichtrijk geheel. Hier kan je genieten van de sfeer en de warmte van de openhaard. Aanpalend aan de eetplaats bevindt zich de goed onderhouden keuken met zicht op de tuin. Van hieruit kan je naar de kelder gaan en naar de ondergrondse garage.

Op het eerste verdiep zijn er 4 slaapkamers. Daarnaast is er ook een badkamer met bad en lavabo. De master bedroom heeft een terras waar u kan genieten van het zonnetje. Vervolgens is er ook een grote zolder aanwezig.

De tuin bevat een groot terras, tuinhuis en veel privacy.

Voor meer info contacteer Norman op 0479 40 24 84

PLUSPUNTEN:
+ gelijkvloers bureau
+ 4 slaapkamers
+ rustige ligging in Roeselare

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman